Ga naar de inhoud

Raamdecoratie

001
002
003
004
Foto-Multisol-Rolgordijnen-bruin-Custom

Bent u op zoek naar een passende raamdecoratie?

Rolgordijn:

Rolgordijnen op maat zijn een welbekend product en al jaren populair in vele interieurs. U bepaalt
zelf de hoeveelheid licht en privacy,omdat u het rolgordijn op iedere gewenste hoogte kunt vastzetten.
U kunt kiezen voor optimale verduistering ,transparantie en alles er tussen in.

Vouwgordijn:

Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.

Duo rolgordijn:

Duo rolgordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek
ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. De Duo rolgordijnen lijken in  open stand op vitrage en in gesloten stand op een overgordijn stof , een werkelijk twee in een product dus.

Horizontale jaloezieën:

Jaloezieën zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur: van modern tot landelijk. In één simpele beweging bepaalt u de perfecte inval van het licht. Met de lamellen van de jaloezie speelt u met de richting van het zonlicht dat uw
kamer binnenkomt en de intensiteit van het licht. U kunt zo de sfeer creëren die u wenst in uw interieur. te verkrijgen in aluminium en houten uitvoering.

Lamellen:

Lamellen zijn een ideaal product voor grote raampartijen. Als de lamellen gesloten zijn geniet u van uw privacy, terwijl ze in open toestand het daglicht prachtig filteren. De verticale lamellen houden minder stof vast dan jaloezieën. Bovendien is het product eenvoudig te reinigen.

Plisse:

Plissé op maat komen helemaal tot zijn recht in uw interieur. Het is een veelzijdigheid,
decoratief en functioneel raamdecoratie product. Rond, driehoek of vierkant; plisségordijnen zijn
perfect voor iedere raamvorm.

Duette:

Duette zijn een elegante combinatie van gordijnen en jaloezieën. Een groot voordeel is de unieke isolerende eigenschap, door de dubbele stof ontstaat er een honingraatstructuur. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en tijdens koude dagen verminderen Duette warmteverlies door het raam.  Dit is dé raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparing perfect samen gaan. 

Voor elk raam is een passende oplossing te vinden. Wij komen vrijblijvend bij u meten en plaatsen uw raamdecoratie gratis en vakkundig.


Wij zijn o.a. leverancier van de volgende merken:

fakro
hr
logo35
sunvision
Velux-logo
Woko
805Logo_LifeStyle_2012
previous arrow
next arrow
fakro
hr
logo35
sunvision
Velux-logo
Woko
805Logo_LifeStyle_2012
previous arrow
next arrow